• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2023

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ятнадцята сесія VIІІ скликання

Від 27.04.2023 № 554

Про надання згоди ДП «Радомишльський лісгосп АПК»
Житомирського обласного комунального агролісогосподарського
підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради
на затвердження технічної документації із землеустрою

Відповідно до ст. ст. 8, 79-1, 122, п.п. 5 ч. 5 ст. 186 Земельного кодексу України, ст. ст. 22, 55 Закону України «Про землеустрій», ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення ДП «Радомишльський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради від 23.02.2023 №56, від 23.02.2023 №57, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу земельних відносин та розвитку села від 25.04.2023, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду дочірньому підприємству «Радомишльський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради на затвердження:
1.1. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 175,0000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходяться на території Радомишльської міської ради (бувшої Борщівської сільської ради) Житомирського району Житомирської області.
1.2. Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 1644,2000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради для
ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходяться на території Потіївської сільської ради (Гуто-Потіївський старостинський округ) Житомирського району Житомирської області.
2. Керівнику ДП «Радомишльський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради забезпечити проведення державної реєстрації права власності на земельні ділянки за територіальними громадами сіл, селищ, міст області в особі Житомирської обласної ради та права постійного користування за підприємством.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

 

Заступник голови
обласної ради                                                                        В.В. Ширма