• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2023

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ятнадцята сесія                                                                               VІIІ скликання

від 27.04.2023  № 553    

Про передачу відзнаки
Житомирської обласної ради
«Честь і слава Житомирщини»  

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про музеї та музейну справу», постанови Кабінету Міністрів України від 20.07.2000 № 1147 «Про затвердження Положення про Музейний фонд України», наказу Міністерства культури України 21.07.2016   № 580 «Про затвердження Інструкції з організації обліку музейних предметів», розглянувши звернення Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького від 14.03.2023 № 156/1.3-09/23, з метою представлення відзнаки Житомирської обласної ради «Честь і слава Житомирщини» у нумізматичній колекції Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань від  20.04.2023, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати з балансу Житомирської обласної ради на баланс Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького відзнаки Житомирської обласної ради «Честь і слава Житомирщини» в кількості 2 шт.
  2. Виконавчому апарату Житомирської обласної ради здійснити передачу відзнаки Житомирської обласної ради «Честь і слава Житомирщини» в кількості 2 шт у місячний термін та оформити передачу згідно з чинним законодавством України.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з гуманітарних питань.

Заступник голови

обласної ради                                                                                             В.В. Ширма