• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2023

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шістнадцята  сесія                                                                               VIIІ скликання

від 17.08.2023 № 562

Про внесення змін у рішення
Житомирської обласної ради
від 24.12.2020 № 13, зі змінами

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 14.08.2023, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 №13 «Про Регламент обласної ради VIII скликання», зі змінами, доповнивши абзац 3 статті 17 додатка до рішення «Регламент обласної ради VIII скликання» текстом наступного змісту:

«Проєкти рішень, які готує Управління майном Житомирської обласної ради, підлягають обов’язковому візуванню авторами проєктів, керівниками профільних структурних підрозділів Управління майном Житомирської обласної ради (в обов’язковому порядку юридичного) та начальником Управління майном Житомирської обласної ради або особою, що виконує його обов’язки.».

2. Норми абзацу 15 статті 17 додатка до рішення «Регламент обласної ради VIII скликання» у період дії воєнного стану не застосовуються.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

  

 

Заступник голови
обласної ради                                                                               В.В. Ширма