• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2023

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шістнадцята сесія                                                                                VIIІ скликання

від 17.08.2023 № 599

Про внесення змін у рішення
Житомирської обласної ради
від 16.12.2021 №352 «Про Положення
про порядок управління об’єктами спільної
власності територіальних громад сіл, селищ, міст
Житомирської області», зі змінами

Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від 14.08.2023, з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів  від 08.08.2023, з питань бюджету та комунальної власності від 14.08.2023, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 16.12.2021 №352 «Про Положення про порядок управління об’єктами спільної  власності територіальних   громад сіл, селищ, міст Житомирської області», зі змінами, а саме:

1.1.  У рядку 13  переліку частини «Управління майном Житомирської обласної ради вносить пропозиції щодо питань:» пункту 9 додатка до рішення слова і цифри  «більше 10 тис. грн» замінити словами  і цифрами «більше 50 тис. грн».

                1.2. Додаток до рішення «Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області» доповнити пунктом 10 наступного змісту:

         «10. Землекористувачі:

- - надають дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту, на земельні ділянки, які знаходяться у їх постійному користуванні, розробляють технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) наданої їм у постійне користування, за попереднім погодженням постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів, що стосується  лісогосподарських ділянок або земельних ділянок, під якими є  надра;  за  попереднім  погодженням  постійної комісії обласної ради з  питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села всіх інших земельних ділянок, крім вищевказаних.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

 

 

Заступник голови
обласної ради                                                                                    В.В. Ширма