• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2023

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

 Вісімнадцята  сесіяVIII скликання

від 21.12.2023 № 661

Про перейменування селища
Першотравневе Бердичівського району
Житомирської області

    

            Відповідно до пункту 26 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши рішення Бердичівської районної ради від 24.11.2023 № 161 «Про підтримку перейменування селища Першотравневе Бердичівського району Житомирської області», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 12.12.2023, обласна рада

ВИРІШИЛА:

         1. Підтримати рішення Бердичівської районної ради від 24.11.2023 № 161 «Про підтримку перейменування селища Першотравневе Вчорайшенської сільської ради Бердичівського району».      

2. Звернутися з клопотанням до Верховної Ради України щодо перейменування селища Першотравневе на селище Лебединське.

         3. Направити рішення «Про перейменування селища Першотравневе Бердичівського району Житомирської області» у Верховну Раду України для прийняття відповідного рішення.

         4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності. 

Заступник голови

обласної  ради

   

                     

В.В. Ширма