• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2023

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Вісімнадцята сесія                                                                            VIIІ скликання

від 21.12.2023 № 628

Про зміну назви та затвердження
у новій редакції Положення про
Коростенський геріатричний
пансіонат Житомирської обласної
ради

Відповідно до ст. 43, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши подання Житомирської обласної військової адміністрації від 23.10.2023 № 5905/2-23/45, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 13.12.2023, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Змінити назву комунальної установи «Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці» Житомирської обласної ради на Коростенський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради.
  2. Внести зміни та затвердити у новій редакції Положення про Коростенський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради (додається).
  3. Керівнику Коростенського геріатричного пансіонату Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Положення у новій редакції, про що повідомити Житомирській обласній раді у місячний термін.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

 

 

Заступник голови
обласної ради                                                                                          В.В. Ширма

Додаток до рішення