• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2023

                                    

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Вісімнадцята сесія                                                                              VIІI скликання

від  21.12.2023  № 646

Про затвердження технічної
документації із землеустрою

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ст. ст. 8, 79-1, 122, п.п. 5 ч.5 ст. 186 Земельного кодексу України, ст. ст. 22, 55 Закону України «Про землеустрій», , розглянувши звернення дочірнього підприємства «Радомишльський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради від 21.09.2023 № № 199, 200, 202, 203, 204, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від  18.12.2023, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити:

1.1. Технічну документацю із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 145,9000 га в постійне користування ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської ради (Краснобірський старостинський округ) Житомирського району Житомирської області.

1.2. Технічну документацю із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 258,3000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Вишевицької сільської ради (Іршанський старостинський округ) Житомирського району Житомирської області.

1.3. Технічну документацю із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 443,5000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської ради (Осичківський старостинський округ) Житомирського району Житомирської області.

1.4. Технічну документацю із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 152,6000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Радомишльської міської ради (Чайківський старостинський округ) Житомирського району Житомирської області.

1.5. Технічну документацю із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування загальною площею 679,6000 га ДП «Радомишльський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що знаходиться на території Вишевицької сільської ради (раніше Макалевицька сільська рада) Житомирського району Житомирської області.

  1. Керівнику дочірнього підприємства «Радомишльський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради забезпечити проведення державної реєстрації права власності на земельні ділянки за територіальними громадами сіл, селищ, міст області в особі Житомирської обласної ради та права постійного користування за підприємством.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

     

Заступник голови
обласної ради                                                                                   В.В. Ширма