• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2024

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дев’ятнадцята сесія                                                                              VІІІ скликання

від  07.032024   № 703

Про призначення директора
обласного комунального підприємства
“Обласний учбово-курсовий комбінат
житлово-комунального господарства”
Житомирської обласної ради 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 10 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, рішення Житомирської обласної ради від 16.12.2021 № 352 “Про Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області”, зі змінами, розглянувши подання депутата Житомирської обласної ради Дмитрука О.М. від 27.02.2024 №3, враховуючи  рекомендації постійної  комісії  обласної  ради з питань бюджету та комунальної власності від  01.03.2024, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Призначити Сечіна Сергія Миколайовича на посаду директора обласного комунального підприємства “Обласний учбово-курсовий комбінат житлово-комунального господарства” Житомирської обласної ради з 07 березня 2024 року, з укладенням контракту строком з 07 березня 2024 року до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку з дня припинення чи скасування воєнного стану (додається).

2. Доручити заступнику голови Житомирської обласної ради укласти з Сечіним С.М. контракт згідно з чинним законодавством.

 

 

Заступник голови
обласної ради                                                                                            В.В. Ширма

Додаток до рішення