• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2024

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

Двадцята сесія                                                                                 VIIІ скликання

від 20.06.2024 № 739

Про внесення змін у рішення
Житомирської обласної ради
від 16.12.2021 № 352 «Про Положення
про порядок управління об’єктами спільної
власності територіальних громад сіл, селищ, міст
Житомирської області», зі змінами

Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 12.06.2024, з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 11.06.2024, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести наступні зміни у рішення Житомирської обласної ради від 16.12.2021 № 352 «Про Положення про порядок управління об’єктами спільної  власності територіальних   громад сіл, селищ, міст Житомирської області», зі змінами:

1.1. Абзац перший пункту 7 додатка до рішення викласти в наступній редакції: «7. Голова обласної ради або особа, яка виконує його обов’язки:».

1.2. У підпункті 13 пункту 9 додатка до рішення після слів «галузі охорони здоров’я» додати слова «за винятком надкластерних закладів охорони здоров’я».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності відповідно до функціональної спрямованості.

 

 

Перший заступник
голови обласної ради                                                                         О.М. Дзюбенко