• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2024

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять перша сесія                                                                           VIII скликання

від 26.09.2024 № 812

Про надання згоди фізичній
особі - підприємцю
на передачу в суборенду
нежитлового приміщення

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 22 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», пунктів 5, 10 постанови Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 № 634 «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», зі змінами, розглянувши заяву фізичної особи - підприємця Парфентієва Юрія Олеговича від 25.06.2024 №25/06-24, відповідно до пункту 5.5 Договору оренди нерухомого майна від 14.09.2017, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності від 20.09.2024, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду фізичній особі - підприємцю Парфентієву Юрію Олеговичу, орендарю нежитлового приміщення загальною площею 106,00 кв.м, що перебуває на балансі комунального закладу «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради за адресою: м. Житомир, вул. Михайлівська, 15, на передачу частини орендованого приміщення площею 30,00 кв.м у суборенду на період дії воєнного стану та протягом чотирьох місяців з дати його припинення чи скасування, але у будь-якому разі не більше строку дії договору оренди.
  1. Фізичній особі - підприємцю Парфентієву Юрію Олеговичу укласти договір суборенди щодо майна, зазначеного у пункті 1 цього рішення, відповідно до вимог чинного законодавства України, про що повідомити Управлінню майном Житомирської обласної ради протягом трьох робочих днів з дня його укладення.
  1. Доручити Управлінню майном Житомирської обласної ради оприлюднити в електронній торговій системі договір суборенди, зазначений у пункті 2 цього рішення, протягом п’яти робочих днів з дня його укладення.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету та комунальної власності.

Перший заступник

голови обласної ради                                                                          О.М. Дзюбенко