• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята сесія                                                                                 VІ скликання

від 22.11.12 № 701

Про присвоєння КП "Житомирська
філармонія" Житомирської обласної
ради імені Святослава Ріхтера

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій", враховуючи пропозицію обласної державної адміністрації від   29.10.12 № 6963/51/2-12, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 16.11.12,                         з гуманітарних питань від 13.11.12, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Присвоїти комунальному підприємству "Житомирська філармонія" Житомирської обласної ради ім’я Святослава Ріхтера - всесвітньо відомого піаніста, уродженця м. Житомира.

2. Внести зміни у Статут КП "Житомирська філармонія" Житомирської обласної ради та затвердити його у новій редакції (додається).

3. Директору КП "Житомирська обласна філармонія ім. Святослава Ріхтера" Житомирської обласної ради Даценку П.Х. забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний термін.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                              А.Й. Запаловський

 

Додаток до рішення