• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

Тринадцята сесія                                                                                      VI скликання

від 20.12.12                  № 760

Про комплексну програму розвитку малого
і середнього підприємництва у Житомирській
області на 2013-2014 роки


Розглянувши пропозицію обласної державної адміністрації від 06.12.12 №7780/51/2-12, відповідно до норм законів України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні» та з метою реалізації на регіональному рівні державної політики підтримки малого І середнього підприємництва, а також враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу від 18.12.12 та з питань бюджету і комунальної власності від 18.12.12 обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити комплексну програму розвитку малого і середнього підприємництва у Житомирській області на 2013-2014 роки (додається).

2.Обласній державній адміністрації щорічно передбачити кошти на фінансування витрат, пов'язаних із реалізацією заходів обласної комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2013-2014 роки, у межах можливостей обласного бюджету.

3.Головним виконавцем та розпорядником коштів, які виділятимуться з обласного бюджету для виконання заходів програми, визнати головне управління економіки облдержадміністрації.

4.Рекомендувати районним державним адміністраціям, міськви­конкомам при формуванні місцевих бюджетів передбачити видатки на виконання заходів місцевих програм розвитку малого І середнього підприємництва на 2013-2014 роки, виходячи із фінансових можливостей.

5.Структурним підрозділам облдержадміністрації, райдержадмі-ністрацІям та міськвиконкомам, керівникам підприємств, установ, організацій, задіяним у виконанні заходів програми, забезпечити їх виконання та щоквартально Інформувати головне управління економіки облдержадміністрації до 15 числа місяця, наступного за кварталом.

6.Облдержадміністрації щорічно до 15 лютого подавати обласній раді інформацію про хід виконання заходів обласної комплексної програми розвитку малого І середнього підприємництва на 2013-2014 роки.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу.

 

 

Голова обласної ради                                                                                                                            Й.А. Запаловський

 

Додаток до рішення