• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2013

 


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ


Сімнадцята сесія                                                                         VІ скликання

від  19.11.13    № 1019

Про внесення змін до комплексної програми
розвитку місцевого самоврядування в
Житомирській області на 2011 – 2015 роки

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування від 13.11.13,з питань бюджету і комунальної власності від 14.11.13,обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до комплексної програми розвитку місцевого самоврядування в Житомирській області на 2011 – 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 08.09.11 №247, а саме:
1.1. У розділі ІІІ «Мета та основні завдання Програми» вилучити останній абзацта доповнити розділ абзацами такого змісту:
« - участь у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, програмах міжнародної технічної допомоги»;
- проведення обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад».
1.2. Пункт 6 розділуVІІ «Напрями діяльності та заходи комплексної програми розвитку місцевого самоврядування в Житомирській області на 2011 – 2015 роки, передбачені відповідними рішеннями обласної ради» викласти у новій редакції згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування, першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю.

 



Голова обласної ради                                                    Й.А. Запаловський



Додаток до рішення