• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКАОБЛАСНАРАДА
РІШЕННЯ

Двадцять сьома сесія                                                                         VI скликання

від 11.09.14  №1289

Про зміну назви та затвердження
Положення про комунальний заклад
„Житомирський обласний спеціалізований
будинок дитини для дітей-сиріт та дітей,
які залишились без піклування батьків”
Житомирської обласної ради

         Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 08.09.14, з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів  від 04.09.14, обласна рада

ВИРІШИЛА: 

         1. Змінити назву Житомирського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків Житомирської обласної ради на комунальний заклад „Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків” Житомирської обласної ради.

2. Затвердити Положення про комунальний заклад  „Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків” Житомирської обласної ради у новій редакції (додається).

3.  В. о. головного лікаря комунального закладу  „Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків” Житомирської обласної ради Урсуленко С.В. забезпечити здійснення державної реєстрації Положення у новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний термін.

4. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                         В.Й. Француз

Додаток до рішення