• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014

trizyb1
УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять восьма сесія                                                                                VІ скликання

від 20.11 14                 № 1329

Про обласну комплексну програму
охорони навколишнього природного
середовища в Житомирській області
на 2014-2017 роки

З метою реалізації державної політики України у галузі охорони довкілля, активізації роботи по здійсненню природоохоронних заходів та визначення пріоритетних напрямків з охорони навколишнього природного середовища, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів від  11.11.14, з питань бюджету і комунальної власності від 14.11.14, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити обласну комплексну програму охорони навколишнього природного середовища на 2014-2017 роки (додається).

2. Департаменту екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації, районним державним адміністраціям, міськвиконкомам спільно з органами місцевого самоврядування, забезпечити виконання заходів, передбачених обласною комплексною програмою охорони навколишнього природного середовища на 2014-2017 роки. Департаменту екології та природних ресурсів щорічно до 25 лютого звітувати про хід її виконання на сесії обласної ради.

3 .Головним виконавцем та розпорядником коштів обласного бюджету по Програмі визначити департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної ради                                                                         В.Й.Француз

Додаток до рішення