• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Тридцята   сесія        VI скликання
 
від   19.03.15                      № 1450    

Про  інформацію щодо  роботи
користувачів мисливських угідь

 Відповідно до протокольного рішення двадцять восьмої сесії Житомирської обласної ради шостого скликання від 20.11.14, розглянувши  інформацію  щодо   роботи   користувачів  мисливських угідь  на території області, враховуючи   рекомендації постійної комісії обласної ради з питань Чорнобильської   катастрофи,    екології    та     використання  природних  ресурсів від _19.03.15,  обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Інформацію Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства і державної екологічної інспекції в Житомирській області щодо роботи користувачів мисливських угідь  на території області взяти до відома.

2. Робочій групі, утвореній відповідно до  розпорядження  голови обласної ради від 10.12.14 №70   «Про створення робочої групи з підготовки  інформації щодо роботи користувачів мисливських угідь, наданих в користування на території області», продовжити  вивчення  стану  ведення мисливського господарства користувачами мисливських угідь на території області та про результати роботи інформувати обласну раду.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 


Голова обласної ради                                       В.Й. Француз   

 

 

 

Додаток до рішення