• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ  

Тридцять четверта сесія        VІ скликання

       
від  15.10.15                      № 1673  

Про  перейменування населених пунктів  
Житомирської області
       
У зв’язку з необхідністю приведення назв населених пунктів у відповідність до вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки»,  керуючись ст. 43 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики  та місцевого   самоврядування щодо перейменування населених пунктів, назви яких містять  символіку комуністичного тоталітарного режиму  від 03.07.15 № 04-14/9-3427(169304), рішення органів місцевого самоврядування  та  рекомендації  постійної  комісії обласної ради  з    питань    регламенту,   депутатської  етики  та  місцевого  самоврядування від   06.10.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Погодити перейменування населених пунктів Житомирської області згідно з додатком 1.

2. Схвалити подання обласної ради до Верховної Ради України  з обґрунтуванням перейменування населених пунктів Житомирської області згідно з додатком 2.

3. Головному управлінню статистики у Житомирській області та головному управлінню Держгеокадастру у Житомирській області після опублікування у «Відомостях Верховної Ради України»  повідомлення з даного питання внести зміни в облікові дані.

4. Контроль за виконанням рішення покласти  на заступника голови обласної ради Годованого Р.М. та постійну комісію обласної ради  з питань регламенту, депутатської етики  та місцевого самоврядування.

 


Голова обласної ради                                                                           В.Й. Француз

 

 

 

 

Додаток до рішення