• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2011


Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

 

від     28.07.11    № 32

 

Про  Положення про
посвідчення обласної ради

 

З метою впорядкування виготовлення, оформлення, обліку, видачі та знищення посвідчень обласної ради:

 1. Затвердити Положення про посвідчення обласної ради згідно з додатком.

 2. Встановити:

 2.1. Організаційний відділ виконавчого апарату обласної ради     (Дишлева Н.І.) відповідальним за облік та видачу посвідчень депутатам обласної ради, головам районних рад та міським головам міст обласного значення, помічникам-консультантам депутатів обласної ради.

 2.2. Відділ юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради (Савенко І.О.) відповідальним за облік, видачу та повернення посвідчень працівниками виконавчого апарату обласної ради.

 2.3. Відділ з питань спільної власності територіальних громад виконавчого апарату обласної ради (Казьмірик В.І.) відповідальним за облік, видачу та повернення посвідчень керівниками підприємств, установ, організацій, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області (у разі необхідності).

 2.4. Загальний відділ виконавчого апарату обласної ради (Харчук О.В.) відповідальним за виготовлення посвідчень, що видає обласна рада.

 2.5. Посвідчення, видані депутатам обласної ради, головам районних рад, міським головам міст обласного значення, помічникам-консультантам депутатів обласної ради, є дійсними до моменту складання своїх повноважень депутатами обласної ради, головами районних рад, міськими головами міст обласного значення і не підлягають поверненню до обласної ради.

 2.6. При прийомі на роботу у виконавчий апарат обласної ради нових працівників або зміні посад у працюючих протягом п’яти робочих днів видавати їм відповідне посвідчення. При звільненні працівників виконавчого апарату відповідальна особа за облік, видачу та повернення посвідчень ставить підпис в обхідних листах лише після отримання від них посвідчень обласної ради.

 2.7. Посвідчення, видані керівникам підприємств, установ, організацій, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області, є дійсними на строк дії контракту та підлягають поверненню до відділу з питань спільної власності територіальних громад виконавчого апарату обласної ради при звільненні їх із посади.

 3. Організаційному відділу виконавчого апарату обласної ради     (Дишлева Н.І.), відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради (Савенко І.О.), відділу з питань спільної власності територіальних громад виконавчого апарату обласної ради (Казьмірик В.І.) спільно із загальним відділом виконавчого апарату обласної ради         (Харчук О.В.) до 01.09.11 запровадити нові журнали реєстрації посвідчень обласної ради, в яких зазначити всі наявні посвідчення обласної ради. При необхідності видати працівникам нові посвідчення.

 4. Загальному відділу виконавчого апарату обласної ради (Харчук О.В.) внести відповідні зміни до номенклатури справ виконавчого апарату обласної ради.

 5. Внести зміни до положень про відповідні відділи та посадових інструкцій працівників до 01.08.11, де передбачити здійснення функцій, визначених у даному розпорядженні.

 6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Толочка І.М.

 

 

Голова ради                                                                 Й.А.  Запаловський

 

Додатки до розпорядження