• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

ВТРАТИЛО ЧИННІСТЬ відповідно до рішення обласної ради від 21.12.17 №  878 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тринадцята  сесія                                                                                  VII скликання

від  02.11.17   № 775

Про програму соціального захисту
громадян, які постраждали внаслідок
Чорнобильської катастрофи,
на 2017-2021 роки

На виконання Закону  України   «Про  статус  і  соціальний  захист  громадян, які постраждали внаслідок  Чорнобильської  катастрофи», Бюджетного кодексу України, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши подання обласної державної адміністрації  від 18.09.17, № 4286/51/2-17,  враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони    здоров’я,   соціального  захисту   населення  та у справах ветеранів від 25.10.17, з питань бюджету  і комунальної власності від 31.10.17,  обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити програму соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2017-2021 роки (додається).

2. Відповідальними виконавцями та головними розпорядниками коштів, які виділятимуться з обласного бюджету для виконання заходів Програми, визнати департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації та управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

3. Рекомендувати органам місцевого самоврядування області розробити та затвердити відповідні програми та передбачити видатки на фінансування витрат, пов’язаних із реалізацією Програми.

4. Відповідальним виконавцям звітувати про хід виконання Програми двічі у рік.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів. 

 

 

Голова обласної ради                                                                        В.В. Ширма

Додаток до рішення