• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2018

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ятнадцята сесія                                                                           VІІ скликання

від 07.03.18 № 991

Про створення комунальної установи
«Житомирський обласний
туристичний інформаційний центр»
Житомирської обласної ради

         Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про туризм», «Про культуру», з метою популяризації туристичного потенціалу області, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 09.02.18 №0796/51/2-18, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від 01.03.18, з питань бюджету і комунальної власності від 02.03.18, обласна рада

 ВИРІШИЛА:

 1. Створити комунальну установу «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» Житомирської обласної ради.

2. Затвердити Статут комунальної установи «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» Житомирської обласної ради (додається).

3. Здійснити державну реєстрацію Статуту комунальної установи «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» Житомирської обласної ради відповідно до вимог чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності; з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку; з гуманітарних питань.

 

Голова обласної ради                                                                   В.В. Ширма

Додаток до рішення