• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2018

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шістнадцятасесія                                                                             VIIскликання

від 31.05.2018 № 1050

Про зміну назви та затвердження
Статуту  комунальної установи
“Обласний медичний центр з надання
спеціалізованої допомоги хворим
на залежності, ВІЛ/СНІД- інфекції та
шкірно-венерологічні захворювання”
Житомирської обласної ради у новій редакції

Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве    самоврядування    в    Україні”, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 02.05.2018 № 2514/51/2-18, враховуючи рекомендації   постійних   комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 23.05.2018, з питань бюджету і комунальної власності від 25.05.2018, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Змінити назву Житомирського обласного наркологічного диспансеру Житомирської обласної ради на комунальну установу “Обласний медичний центр з надання спеціалізованої допомоги хворим на залежності, ВІЛ/СНІД- інфекції та шкірно-венерологічні захворювання” Житомирської обласної ради.

2. Внести зміни та затвердити Статут комунальної установи “Обласний медичний центр з надання спеціалізованої допомоги хворим на залежності, ВІЛ/СНІД- інфекції та шкірно-венерологічні захворювання” Житомирської обласної ради у новій редакції (додається).

3. Головному лікарю комунальної установи  “Обласний медичний центр з надання спеціалізованої допомоги хворим на залежності, ВІЛ/СНІД- інфекції та шкірно-венерологічні захворювання”  Житомирської обласної ради  Кутишенку М.С. забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний  термін.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                          В.В. Ширма

Додаток до рішення