• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2018

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шістнадцята  сесія                                                                               VII скликання

від 31.05.18   №  1054

Про внесення змін та затвердження
у новій редакції Статуту комунального
підприємства „Обласний фонд підтримки
індивідуального житлового будівництва
на селі” Житомирської обласної ради

Відповідно до статей 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від 21.05.18, з питань бюджету і комунальної власності від 25.05.18, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Змінити юридичну адресу комунального підприємства „Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” Житомирської обласної ради з Україна, м. Житомир, вул. Гоголівська, 4, на Україна, м. Житомир, майдан ім.. С.П. Корольова, 12.

2. Сформувати статутний капітал комунального підприємства „Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” Житомирської обласної ради у розмірі 100 грн грошовими коштами.

3. Внести зміни та затвердити у новій редакції Статут комунального підприємства „Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” Житомирської обласної ради(додається).

4.  Керівникукомунального підприємства „Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції,про що повідомити обласну раду в місячний термін.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                      В.В. Ширма

Додаток до рішення