• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2018

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 Двадцята сесія                                                                                    VII скликання

від 18.12.2018 № 1324

Про внесення змін та затвердження
у новій редакції Положення про
комунальний заклад “Обласний соціальний
гуртожиток для дітей-сиріт та дітей,
позбавлених батьківського піклування”
Житомирської обласної ради

Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 04.10.17 № 741 „Про затвердження типових положень про заклади соціальної підтримки сімей, дітей та молоді”, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 21.11.2018 № 6959/51/2-18, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 12.12.2018, з питань бюджету і комунальної власності від 14.12.2018, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та затвердити у новій редакції Положення про комунальний заклад „Обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування” Житомирської обласної ради (додається).

2. Керівнику комунального закладу „Обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування” Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Положення у новій редакції, про що повідомити обласній раді в місячний термін.

3. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію обласної  ради  з  питань  бюджету  і  комунальної  власності.

 

Голова обласної ради                                                                             В.В. Ширма

Додаток до рішення