• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2019

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять четверта сесія                                                                        VII скликання

від  09.07.2019              №  1505

Про внесення змін
у рішення обласної ради
від 26.07.2018  № 1134
«Про обласний щорічний
конкурс «Краща спортивна
громада Житомирщини»

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою популяризації здорового способу життя серед жителів Житомирської області, враховуючи  рекомендації постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань від   09.07.2019 , обласна рада

 ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни у рішення обласної ради від 26.07.2018 № 1134 «Про обласний щорічний  конкурс «Краща спортивна  громада Житомирщини», а саме:

        1.1. Пункти 3.1, 3.4, 3.8 розділу 3 «Порядок проведення та визначення переможців Конкурсу» додатка 1 до рішення викласти у новій редакції:

«3.1. Проведення Конкурсу  здійснюється серед сільських, селищних і міських (міст районного значення) рад, які подали заявки на участь у Конкурсі.».

 «3.4. Комісія розглядає матеріали, подані учасниками, у три етапи до 15 листопада.

1 етап – опрацювання наданих матеріалів та визначення шістьох кращих конкурсантів.

2 етап – відео - , фотопрезентація відібраних проектів з подальшим відбором трьох кращих.

3 етап – виїзд комісії у громади, які за результатами 2 етапу стали претендентами на перемогу. Рішення про визначення переможців  приймається на засіданні комісії у кількості не менше двох третин від її складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів.  Заявки, подані на Конкурс, оцінюються членами комісії відповідно до показників, зазначених у додатку 2 до цього Положення.».

«3.8. Оголошення про умови проведення та результати Конкурсу оприлюднюються на офіційному вебсайті Житомирської обласної ради, в  інших засобах масової інформації.».

1.2. Додаток 2 до Положення про обласний щорічний  конкурс «Краща спортивна  громада Житомирщини» викласти у новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

Голова обласної ради                                                                       В.В. Ширма

Додаток до рішення