• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2019

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять шоста  сесія                                                                      VII скликання

від 17.09.2019  № 1626

Про зміну  назви та затвердження
Статуту Новоград-Волинського
медичного коледжу Житомирської
обласної ради у новій редакції

Керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про освіту», «Про фахову передвищу освіту»,  «Про вищу освіту», «Про професійну (професійно-технічну) освіту, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 27.08.2019 № 5460/2-19/51, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від  10.09.2019, з питань бюджету і комунальної власності від 13.09.2019, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Змінити назву комунального закладу «Новоград-Волинський медичний коледж» Житомирської обласної ради на Новоград-Волинський медичний коледж Житомирської обласної ради.
  1. Внести зміни та затвердити Статут Новоград-Волинського медичного коледжу Житомирської обласної ради у новій редакції (додається).
  1. Керівнику Новоград-Волинського медичного коледжу Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції, про що повідомити обласну раду у місячний термін.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

Голова обласної ради                                                                          В.В. Ширма

Додаток до рішення