• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2019

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять восьма сесія                    VІI скликання

від 12.11.2019 № 1674

Про зміну назви та затвердження
у новій редакції Положення про
Житомирський регіональний
центр з фізичної культури і спорту
осіб з інвалідністю «Інваспорт»
Житомирської обласної ради  

         Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 17 Закону України «Про фізичну культуру і спорт», розглянувши подання обласної державної адміністрації від 09.09.2019 № 5792/2-19/51, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від 06.11.2019, з питань бюджету і комунальної власності від 11.11.2019, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Змінити назву Житомирського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Житомирської обласної ради на назву Житомирський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Житомирської обласної ради.
  2. Внести зміни та затвердити Положення про Житомирський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Житомирської обласної ради у новій редакції (додається).
  3. Керівнику Житомирського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Положення у новій редакції, про що повідомити обласній раді у місячний термін.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                      В.В. Ширма

Додаток до рішення