• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

 

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцята сесія                                                                                      VII скликання

від 05.03.2020  № 1808

Про Програму розвитку та фінансової
підтримки КНП «Обласний медичний
спеціалізований центр» Житомирської
обласної ради на 2020 рік

           Відповідно до статті  43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 30.01.2020 № 496/2-20/47, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 27.02.2020, з питань бюджету і комунальної власності від  02.03.2020, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради на 2020 рік (далі – Програма) згідно з додатком.
  2. Відповідальним виконавцем та головним розпорядником коштів обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Програми, визначити Управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації.
  3. Рекомендувати органам місцевого самоврядування області розробити та затвердити відповідні програми, передбачивши фінансування на їх реалізацію.
  4. Відповідальному виконавцю Програми двічі у рік звітувати про хід її виконання.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

 

 

Голова обласної ради                                                                         В.В. Ширма

Додаток до рішення