• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 Тридцять перша сесія                                                                       VІІ скликання

від  25.06.2020   № 1984

Про обласний ягідний
фестиваль «Брусвяна-Україна»

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи листи Брусилівської районної ради від 12.06.2020 № 79,  Брусилівської селищної ради від 12.06.2020 № 04-26/1466, ТОВ «Брусвяна» від 02.06.2020, з метою розвитку сільського господарства, втілення передового світового досвіду ягідництва для фермерів, підтримання традицій сімейних цінностей, здорового способу життя, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від 15.06.2020, з гуманітарних питань від 17.06.2020, з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 19.06.2020, з питань бюджету і комунальної власності від 22.06.2020, обласна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Заснувати обласний ягідний фестиваль «Брусвяна-Україна».
  2. Засновниками обласного ягідного фестивалю «Брусвяна -Україна» є: Житомирська обласна рада, Брусилівська районна рада, Брусилівська селищна рада та ТОВ «Брусвяна».
  3. Затвердити офіційну назву фестивалю - обласний ягідний фестиваль «Брусвяна-Україна».
  4. Обласний ягідний фестиваль «Брусвяна-Україна» проводити щорічно у липні – серпні в с. Костівці Брусилівського району Житомирської області.
  1. Погодити Положення про обласний ягідний фестиваль «Брусвяна-Україна» (додається).
  2. Уповноважити голову обласної ради спільно із співзасновниками вирішувати організаційні та підготовчі заходи для проведення обласного ягідного фестивалю «Брусвяна -Україна», в тому числі затверджувати склад організаційного комітету, план заходів.
  3. Засновникам та організаторам обласного ягідного фестивалю «Брусвяна-Україна» залучати до проведення та здійснення підготовчих заходів органи місцевого самоврядування та місцеві органи виконавчої влади Житомирської області.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села, заступника голови обласної ради Вілівчука М.О.

Голова обласної ради                                                                   В.В. Ширма

Додаток до рішення