• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

 

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма сесія                                                                                   VII скликання

від 22.12.16  № 411

Про внесення змін у рішення
обласної ради від 23.03.04 № 384
«Про проведення обласного конкурсу
серед сільських і селищних рад на
кращий санітарний стан та благоустрій
території», зі змінами

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції голів депутатських фракцій в обласній раді, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 25.10.16, з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв′язку від 15.12.16, з питань бюджету і комунальної власності від 16.12.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

Внести зміни у рішення обласної ради від 23.03.04 № 384 «Про проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території», зі змінами, а саме:

Викласти пункт 8 рішення у такій редакції: «8. Департаменту фінансів облдержадміністрації щорічно передбачати 234 тис. грн. в обласному бюджеті для нагородження переможців обласного конкурсу, з них:                              24 тис. грн. – для нагородження шести сільських (селищних) голів, які визнані переможцями конкурсу (по 5 тис. грн. кожному за перше місце, по 4 тис. грн. кожному за друге місце, по 3 тис. грн. кожному за третє місце), 210 тис. грн. – для надання субвенції сільським, селищним радам, які стали переможцями конкурсу».

Викласти підпункти 4.4 – 4.7 розділу 4 Положення про обласний конкурс серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території, затвердженого рішенням обласної ради від 23.03.04                 № 384 «Про проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних   рад   на   кращий  санітарний   стан та благоустрій території» в редакції від 17.05.11 № 174,  з урахуванням змін та доповнень, у такій редакції:

«4.4. Сільські (селищні) ради, які посіли перше місце, нагороджуються грошовою премією в сумі  50  тис. грн. (по кожній зоні).

4.5. Сільські (селищні) ради, які посіли друге місце, нагороджуються грошовою премією в сумі  30  тис. грн. (по кожній зоні).

4.6. Сільські (селищні) ради, які посіли третє місце, нагороджуються грошовою премією в сумі  25  тис. грн. (по кожній зоні).

4.7.  Посадові особи  (сільські, селищні голови) сільських, селищних рад, які посіли призові місця, нагороджуються грошовими винагородами в розмірі:     за перше місце – 5,0 тис. грн. (по кожній зоні); за друге місце  – 4,0 тис. грн. (по кожній зоні); за третє місце  -  3,0 тис. грн. (по кожній зоні)».

Викласти додаток 2 до рішення «Склад комісії по проведенню обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території» у новій редакції (додається).

Рішення обласної ради від 31.03.16 №151 «Про внесення змін у рішення обласної ради від 23.03.04 № 384 «Про проведення обласного конкурсу

серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території», зі змінами» вважати таким, що втратило чинність.

3.   Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради Крамаренка С.М.

 

 

Голова обласної ради                                                                                      В.В. Ширма

Додаток до рішення