• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

Восьма сесія                                                                                   VІI скликання

від   22.12.16 № 421

Про Програму сприяння публічності
та розвитку казначейського обслуговування
області на 2016-2018 роки «Доступне казначейство»

Згідно зі ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України  «Про інформацію», «Про електронні документи та електронний документообіг», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», з метою запровадження комплексу взаємопов’язаних організаційних, правових, соціально-економічних, науково-технічних, виробничих процесів, спрямованих на реалізацію державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, вирішення пріоритетних завдань державної політики щодо розвитку інформаційного суспільства в Україні, впровадження новітніх технологій, для забезпечення регіону необхідною і достатньою інформацією з усіх напрямів життєдіяльності, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 16.12.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму сприяння публічності та розвитку казначейського обслуговування області на 2016-2018 роки «Доступне казначейство» (додається).

2. Головному управлінню Державної казначейської служби України у Житомирській області забезпечити виконання даної Програми  та щороку до 25 лютого звітувати про хід її виконання.

3. Відповідальним виконавцем та розпорядником коштів обласного бюджету по Програмі визначити Головне управління Державної казначейської служби України у Житомирській області.

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                    В.В. Ширма

Додаток до рішення