• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дев’ята  сесія                                                                                   VII скликання

від  23.02.17   №  519

Про Єдиний день депутата

Відповідно до статті 49 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні", статей 10, 11 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад",  з метою сприяння депутатам обласної ради у виконанні депутатських повноважень, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Для роботи депутатів обласної ради в територіальних виборчих округах, на які поділяється багатомандатний виборчий округ, встановити Єдиний день депутата – третя п’ятниця кожного місяця.

2. Рекомендувати депутатам обласної ради для участі в Єдиному дні депутата планувати проведення зустрічей із виборцями в містах  та районах області.

3. Рекомендувати сільським, селищним, міським, районним радам:

3.1. Для координації роботи депутатів місцевих рад усіх рівнів встановити третю п’ятницю кожного місяця Єдиним днем депутата.

3.2. Сприяти депутатам обласної ради в організації та проведенні Єдиного дня депутата.

4. Виконавчому апарату обласної ради сприяти депутатам у проведенні зустрічей із виборцями, надавати методичну допомогу в організації і проведенні Єдиного дня депутата, забезпечувати довідковими та інформаційними матеріалами.

5. Погодитись із пропозиціями щодо закріплення депутатів за містами та районами області, поданими депутатськими фракціями (додаються).

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

7. Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 17.03.11 № 128 «Про Єдиний день депутата». 

Голова обласної ради                                                                            В.В. Ширма

Додаток до рішення