• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2017
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної державної адміністрації
та голови обласної ради

22.05.2017                                                                                            № 43/182

Про утворення обласної комісії для розгляду
пропозицій щодо надання і використання коштів з
обласного бюджету, що спрямовуються
сільськогосподарським підприємствам,
як спеціальна бюджетна дотація за приріст
поголів’я корів молочного, м’ясного та
комбінованого напрямів продуктивності

Відповідно до ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку надання і використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються сільськогосподарським підприємствам, як спеціальна бюджетна дотація за приріст поголів’я корів молочного, м’ясного та комбінованого напрямів продуктивності, затвердженого рішенням обласної ради від 06 квітня 2017 року № 560, та з метою організації роботи, пов’язаної з проведенням прийому заявок і документів від сільськогосподарських підприємств на отримання  спеціальної бюджетної дотації за приріст поголів’я корів молочного, м’ясного та комбінованого напрямів продуктивності

Утворити обласну комісію для розгляду пропозицій щодо надання і використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються сільськогосподарським підприємствам, як спеціальна бюджетна дотація за приріст поголів’я корів молочного, м’ясного та комбінованого напрямів продуктивності (далі комісія) та затвердити її склад згідно з додатком.

Комісії здійснювати свою роботу відповідно до Порядку надання і використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються сільськогосподарським підприємствам, як спеціальну бюджетну дотацію за приріст поголів’я корів молочного, м’ясного та комбінованого напрямів продуктивності, затвердженого рішенням обласної ради від 06 квітня 2017 року № 560.

Контроль за виконанням розпорядження  покласти на заступника голови - керівника апарату облдержадміністрації Ясюнецького О.О. та першого заступника голови обласної ради Крамаренка С. М.

                                                                             

Голова облдержадміністрації                                               Голова обласної ради

                            І.П. Гундич                                                                 В.В. Ширма

Додаток до розпорядження