• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2017
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради

21.08.2017              № 84/328

Про затвердження нового складу
обласної комісії для надання
і використання спеціальної бюджетної
дотації з обласного бюджету, що
спрямовується сільськогосподарським
підприємствам на вирощування льону

Відповідно до ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку надання і використання спеціальної бюджетної дотації з обласного бюджету, що спрямовується сільськогосподарським підприємствам  на вирощування льону, затвердженого рішенням обласної ради   від 21 липня 2016 року № 349, (із змінами, внесеними рішенням обласної ради  від 06.04.2017 № 560) та у зв’язку  з кадровими змінами:

1. Затвердити  новий склад обласної комісії для надання і використання спеціальної бюджетної дотації  з обласного бюджету, що спрямовується сільськогосподарським підприємствам на вирощування льону, утвореної розпорядженням голови обласної  державної адміністрації та голови обласної ради від 05.08.2016 № 257/62  згідно з додатком.

         2. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради від 23.12.2016 № 443/114  ,,Про затвердження нового складу обласної комісії для надання і використання спеціальної бюджетної дотації з обласного бюджету, що спрямовується сільськогосподарським підприємствам на вирощування льону”, від 07.07.2017  № 258/64 ,,Про внесення змін до складу обласної комісії для надання   і використання спеціальної бюджетної дотації з обласного бюджету, що спрямовується сільськогосподарським підприємствам на вирощування льону”.

                  

                           

Голова обласної                                                          Перший заступник
державної адміністрації                                              голови обласної ради

                    

                                           І.П.Гундич                                                            С.М.Крамаренко

Додаток до розпорядження