• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2018

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної  ради

від 17.07.2108 № 43

Про Порядок проведення
конкурсу на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування
у виконавчому апараті обласної ради,
Порядок проведення іспиту кандидатів
на заміщення вакантних посад посадових осіб
місцевого самоврядування у виконавчому апараті
обласної ради та Положення про порядок
стажування у виконавчому апараті обласної ради

Відповідно до статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», п.2 постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246  «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» та постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», зі змінами та доповненнями:

1. Затвердити Порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради згідно з додатком 1.

2. Затвердити Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради згідно з додатком 2.

3. Затвердити Положення про порядок стажування у виконавчому апараті обласної ради згідно з додатком 3.

4. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови обласної ради  від 12.01.2016 № 3- К «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради, Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради, Положення про порядок стажування у виконавчому апараті обласної ради», зі змінами від 05.09.2017 №333-К «Про внесення змін у розпорядження голови обласної ради від 12.01.16 №3-К», від 12.03.2018 №57-К «Про внесення змін у розпорядження голови обласної ради від 12.01.16 №3-К, зі змінами».

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної ради                                                                   В.В. Ширма                     

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3