• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2019


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної  ради

від 25.01.2019  № 8

Про затвердження Порядку обробки
та захисту персональних даних у базах
персональних даних, володільцем яких є
Житомирська обласна рада

Керуючись ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про захист персональних даних», Типовим порядком обробки персональних даних, затвердженим наказом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини від 08.01.14 № 1/02-14, з метою встановлення загальних вимог до організаційних і технічних заходів захисту персональних даних під час їх обробки у структурних підрозділах виконавчого апарату обласної ради та неухильного дотримання вимог законодавства у сфері захисту персональних даних:
    1. Затвердити Порядок обробки та захисту персональних даних у базах персональних даних, володільцем яких є  Житомирська обласна рада  (далі - Порядок), згідно з додатком.
    2. Працівникам виконавчого апарату Житомирської обласної ради ознайомитися із вказаним Порядком та забезпечити дотримання його вимог.
    3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної ради від 22.06.12 № 19 «Про затвердження Порядку обробки персональних даних у виконавчому апараті обласної ради».
    4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника  голови обласної ради Крамаренка С.М. та керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Толочка І.М.

 

 

Голова обласної  ради                                                                                   В.В. Ширма

Додаток до розпорядження