• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята  сесія                                                                            VIІI скликання

від 07.12.2022 №480

Про припинення «Табір «Орлятко»
Житомирської обласної ради
шляхом приєднання до комунального  підприємства
по експлуатації адмінбудинків
Житомирської обласної ради

Зі змінами, внесеними згідно з
рішенням обласної ради:      

 від 21.12.2023 № 637

                                      

Керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 104-107 Цивільного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії  обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 07.12.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити «Табір «Орлятко» Житомирської обласної ради
(код ЄДРПОУ 38685647, юридична адреса: 12405, Житомирська область, Житомирський район, село Левків, вулиця Лісова, будинок 53) шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради (код ЄДРПОУ 04011928, юридична адреса:
м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12).

2. Вважати правонаступником «Табір «Орлятко» Житомирської обласної ради щодо майна, прав та обов’язків комунальне підприємство по експлуатації адмінбудинків  Житомирської обласної ради.

3. Утворити комісію з припинення «Табір «Орлятко» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради для проведення інвентаризації майна, складення передавального акта і здійснення інших заходів щодо припинення згідно з додатком 1.

Місцезнаходження комісії з припинення «Табір «Орлятко»  Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства  по експлуатації адмінбудинків  Житомирської обласної ради:
м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

4. Передати правонаступнику – комунальному підприємству по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради, згідно з передавальним актом, майно, закріпивши його на праві господарського відання, права та обов’язки «Табір «Орлятко» Житомирської обласної ради.

5. Встановити порядок та строки проведення припинення «Табір «Орлятко»  Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків  Житомирської обласної ради згідно з додатком 2.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

 

 

Заступник голови
обласної ради                                                                                  В.В. Ширма

Додаток до рішення від 21.12.2023

Додаток до рішення від 07.12.2022