• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2022

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Одинадцята сесія                                                                                   VIII скликання

від   14.07.2022     № 404

Про припинення КРУ «Обласний центр комплексної
реабілітації дітей з інвалідністю»
Житомирської обласної ради реорганізувавши її
шляхом приєднання до КНП «Житомирський обласний
будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились
без піклування батьків» Житомирської обласної ради

Зі змінами, внесеними рішеннями обласної ради:  від 07.12.2022 №467

Керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 104-107 Цивільного кодексу України, з метою оптимізації витрат, враховуючи лист Житомирської обласної військової адміністрації від 06.07.2022 № 3829/2-22/45, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров`я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 08.07.2022, з питань комунальної власності та майнових відносин  від 11.07.2022, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити комунальну реабілітаційну установу «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Житомирської обласної ради (код ЄДРПОУ 38190752, юридична адреса: Житомирська область, місто Житомир, вулиця Корабельна, 10), реорганізувавши її шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради (код ЄДРПОУ: 05503562, юридична адреса: 10004, м. Житомир, вул. Корабельна, 8).
  1. Вважати правонаступником комунальної реабілітаційної установи «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Житомирської обласної ради щодо майна, прав та обов`язків комунальне некомерційне підприємство «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради.
  2. На виконання п.1 даного рішення утворити комісію щодо припинення комунальної реабілітаційної установи «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Житомирської обласної ради згідно з додатком 1.

Місцезнаходження комісії: 10004, Житомирська область, місто Житомир, вулиця Корабельна, 10.

  1. Передати правонаступнику – комунальному некомерційному підприємству «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради, згідно з передавальним актом, майно, закріпивши його на праві оперативного управління, права та обов`язки комунальної реабілітаційної установи «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Житомирської обласної ради.
  1. На виконання п.1 даного рішення встановити порядок та строки проведення припинення комунальної реабілітаційної установи «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Житомирської обласної ради згідно з додатком 2.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

Заступник голови

обласної ради                                                                                          В.В. Ширма

Додаток до рішення від 07.12.2022

додаток до рішення від 14.07.2022