• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма сесія                                                                                          VIII скликання

від 16.12.2021  №  311

Про Програму соціального захисту
населення  Житомирської  області
на 2022 рік

Відповідно до статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", розглянувши подання обласної державної адміністрації від 25.11.2021 № 6699/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 08.12.2021, з питань бюджету та фінансів від  13.12.2021  , обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму соціального захисту населення Житомирської області на 2022 рік (далі – Програма) згідно з додатком 1.
  2. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Програми до напряму І «Соціальна підтримка учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні», згідно з додатком 2.
  3. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Програми до напряму ІІ «Пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», згідно з додатком 3.
  4. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Програми до напряму ІІІ «Соціальний захист осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів, учасників боротьби за незалежність України у ХХ столітті та незахищених верств населення», згідно з додатком 4.
  5. Головними розпорядниками коштів обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Програми, і відповідальними її виконавцями визначити Департамент соціального захисту населення, Департамент культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.
  6. Рекомендувати органам місцевого самоврядування розробити та затвердити відповідні програми, передбачивши співфінансування обласному бюджету на їх реалізацію.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

Голова обласної ради                                                                          В.І. Федоренко

Додаток до рішення