• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма  сесія                                                                                   VIІI скликання

від 16.12.2021 № 345

Про припинення комунальної установи
«Обласний спеціальний
будинок-інтернат» Житомирської обласної ради
шляхом приєднання до
комунального  підприємства
по експлуатації адмінбудинків
Житомирської обласної ради

Керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 104-107 Цивільного кодексу України, з метою оптимізації витрат, враховуючи листи Житомирської обласної державної адміністрації від 09.11.2021 № 6348/2-21/45, Департаменту соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації від 16.11.2011 №5207/04, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 08.12.2021, з питань комунальної власності та майнових відносин від 13.12.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити комунальну установу «Обласний спеціальний будинок-інтернат» Житомирської обласної ради (код ЄДРПОУ 33967592, юридична адреса: Андрушівський район, с. Іванків) шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради
    (код ЄДРПОУ 04011928, юридична адреса: м. Житомир, майдан
    ім. С.П. Корольова, 12).
  1. Вважати правонаступником комунальної установи «Обласний спеціальний будинок-інтернат» Житомирської обласної ради щодо майна, прав та обов’язків комунальне підприємство по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.
  2. Утворити комісію з припинення комунальної установи «Обласний спеціальний будинок-інтернат» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради для проведення інвентаризації майна, складення передавального акта і здійснення інших заходів щодо припинення згідно з додатком 1.

Місцезнаходження комісії з припинення комунальної установи «Обласний спеціальний будинок-інтернат» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства  по експлуатації адмінбудинків  Житомирської обласної ради: м. Житомир,
майдан ім. С.П. Корольова, 12.

  1. Передати правонаступнику – комунальному підприємству по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради, згідно з передавальним актом, майно, закріпивши його на праві господарського відання, права та обов’язки комунальної установи «Обласний спеціальний будинок-інтернат» Житомирської обласної ради.
  2. Встановити порядок та строки проведення припинення комунальної установи «Обласний спеціальний будинок-інтернат» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради згідно з додатком 2.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

 

Голова обласної ради                                                                     В.І. Федоренко

Додаток до рішення