• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шоста сесія VIII скликання

від 04.11.2021 № 266

Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради
від 25.06.2020 №1966, зі змінами

Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин від 27.10.2021, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 №1966 «Про затвердження переліків та реєстру щодо об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами, а саме:

1.1. Доповнити таблицю «Перелік установ, організацій, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області» додатка 1 до рішення пунктом 80 наступного змісту:

80 Житомирський агротехнічний коледж Житомирської обласної ради 44509326

1.2. Пункт 4 таблиці «Перелік нерухомого та рухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області і знаходиться на балансах суб’єктів господарювання інших форм власності» додатка 3 до рішення виключити.

1.3. Пункти 5–7 таблиці «Перелік нерухомого та рухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області і знаходиться на балансах суб’єктів господарювання інших форм власності» додатка 3 до рішення вважати, відповідно, пунктами 4–6.

1.4. Додаток 4 до рішення викласти у новій редакції згідно з додатком 1.

1.5. У пункті 158 таблиці «Перелік земельних ділянок, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області» додатка 6 до рішення слова «Дочірнє підприємство «Коростишівський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради» замінити словами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Сілі-Кор».

1.6. Доповнити таблицю «Перелік земельних ділянок, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області» додатка 6 до рішення пунктами 171- 210 згідно з додатком 2.

1.7. Пункт 2 таблиці «Перелік комунальних некомерційних підприємств, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області» додатка 8 до рішення викласти у такій редакції:
«2. Комунальне некомерційне підприємство «Обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Житомирської обласної ради.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

Голова обласної ради                                  В.І. Федоренко

Додаток до рішення