• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2021

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шоста сесія                                                                             VIIІ скликання

від 04.11.2021  № 264

Про зміну назви та затвердження
у новій редакції Статуту Центру
позашкільної освіти для дітей та
молоді Житомирської обласної ради

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 90 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 06.05.2001 № 433 «Про затвердження переліку типів позашкільних навчальних закладів і Положення про позашкільний навчальний заклад», зі змінами, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 09.07.2021 № 3888/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від 28.10.2021 року, з питань комунальної власності та майнових відносин від 27.10.2021 року, обласна рада

ВИРІШИЛА: 

  1. Змінити назву комунального закладу позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради на Центр позашкільної освіти для дітей та молоді Житомирської обласної ради.
  1. Внести зміни та затвердити Статут Центру позашкільної освіти для дітей та молоді Житомирської обласної ради у новій редакції (додається).
  1. Керівнику Центру позашкільної освіти для дітей та молоді Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити Житомирській обласній раді у місячний термін.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

 

 

Голова обласної ради                                                            В.І. Федоренко

Додаток до рішення