• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2023

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ятнадцята  сесія                                                                               VIIІ скликання

від 27.04.2023 № 552

Про деякі питання здійснення
самопредставництва
Житомирської обласної ради

Відповідно до  статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації  постійної комісії  обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 19.04.2023, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Уповноважити виконуючого обов’язки начальника Управління майном Житомирської обласної ради Сечіна Романа Сергійовича, начальника відділу з питань юридичної, претензійно-правової роботи та антикорупційної діяльності Управління майном Житомирської обласної ради Зубченко Оксану Володимирівну здійснювати самопредставництво Житомирської обласної ради у спорах, що стосуються управління об’єктами спільної власності в судах України усіх інстанцій та юрисдикцій, без окремого доручення голови обласної ради, з усіма процесуальними правами, що надані Житомирській обласній раді як стороні у судовій справі, третій особі, окрім права підпису позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, права відмови від позову, визнання позову та вирішення справи шляхом примирення сторін.

2.      Особам, зазначеним у пункті 1 даного рішення, здійснювати   попереднє   узгодження правової позиції щодо кожної судової справи, а також подання процесуальних документів до суду із керівництвом обласної ради.

3.      Надати право підпису на відповідних документах, що необхідні для фактичної реалізації прав Житомирської обласної ради у спорах, що стосуються управління об’єктами спільної власності в судах України, виконуючому обов’язки начальника Управління майном Житомирської обласної ради Сечіну Роману Сергійовичу,  начальнику відділу з питань юридичної, претензійно-правової роботи та антикорупційної діяльності Управління майном Житомирської обласної ради Зубченко Оксані Володимирівні, крім обмежень зазначених у пункті 1 даного рішення.

4. Виконавчому апарату Житомирської обласної ради здійснити передачу Управлінню майном Житомирської обласної ради судових справ з питань, що стосуються управління об’єктами спільної власності, згідно з переліком, що додається.

5. Визначити, що з дня прийняття даного рішення Управління майном Житомирської обласної ради здійснює самопредставництво Житомирської обласної ради у судових справах, стороною у яких є Житомирська обласна рада з питань, що стосуються управління об’єктами спільної власності.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

 

Заступник голови
обласної  ради                                                                                         В.В. Ширма

Додаток до рішення