• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2023

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Вісімнадцята  сесія                                                                             VIIІ скликання

від 21.12.2023  № 625

Про призначення директора
Житомирського музичного
фахового коледжу ім. В.С. Косенка
Житомирської обласної ради  

         Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 10 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, рішення Житомирської обласної ради від 16.12.2021 № 352 “Про Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області”, зі змінами, розглянувши подання депутата Житомирської обласної ради Дячук І.Д. від 02.11.2023, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань від 13.12.2023, обласна рада

ВИРІШИЛА:

         1. Призначити  Бродську Ганну Юріївну на посаду директора Житомирського музичного фахового коледжу ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради з 07 лютого 2024 року, з укладенням контракту строком з 07 лютого 2024 року до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку з дня припинення чи скасування воєнного стану (додається).

2. Доручити  заступнику голови  Житомирської обласної ради укласти з Бродською Г.Ю. контракт згідно з чинним законодавством.

 

 

Заступник голови
обласної ради                                                                                    В.В. Ширма

Додаток до рішення