• Номер скликання: 8 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2024


trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять перша сесія              VІІІ скликання

від 26.09.2024 № 800

Про внесення змін у рішення Житомирської
обласної ради від 04.11.2021 № 275
«Про Порядок складення, затвердження
та контролю виконання фінансового
плану комунальних некомерційних
підприємств Житомирської обласної ради»,
зі змінами

Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 17.09.2024, з питань бюджету та комунальної власності від 20.09.2024, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 04.11.2021 № 275 «Про Порядок складення, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунальних некомерційних підприємств Житомирської обласної ради», зі змінами, а саме:

1.1. Пункти 3.1, 3.2, 3.5 розділу 3. «Затвердження фінансового плану» додатка до рішення викласти у такій редакції:
«3.1. Проєкт фінансового плану КНП подається на розгляд та погодження постійним комісіям обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, з питань бюджету та комунальної власності за попередньою перевіркою спеціалістів Управління майном Житомирської обласної ради. Фінансовий план КНП надається в Управління майном Житомирської обласної ради з пронумерованими та скріпленими печаткою сторінками у паперовому та електронному вигляді до 01 жовтня року, що передує плановому, підписаний керівником.
3.2. За результатами перевірки фінансового плану і після його погодження постійними комісіями обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, з питань бюджету та комунальної власності, керівництво комунального некомерційного підприємства Житомирської обласної ради подає його на затвердження профільному заступнику голови Житомирської обласної ради.
3.5. Проєкт змін до фінансового плану КНП разом з пояснювальною запискою про причини таких змін та порівняльною таблицею подаються на погодження постійним комісіям обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, з питань бюджету та комунальної власності, за попередньою перевіркою спеціалістів Управління майном Житомирської обласної ради.».

1.2. Пункт 4.1 розділу 4. «Контроль за виконанням фінансового плану» додатка до рішення викласти у такій редакції:
«4.1. Контроль за своєчасним складенням фінансового плану комунального некомерційного підприємства Житомирської обласної ради, а також за виконанням показників, затверджених фінансовим планом, здійснюють Управління майном Житомирської обласної ради та управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату Житомирської обласної ради, про що інформують профільного заступника голови Житомирської обласної ради і постійні комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, з питань бюджету та комунальної власності.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету та комунальної власності.

 

 

Перший заступник
голови обласної ради                                              О.М. Дзюбенко

Додаток до рішення