• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2012

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Р І Ш Е Н Н Я

 

Дванадцята сесія

 

  VI скликання

від 22.11.1208           № 717

 

 

Про погодження лімітів на використання
лісових ресурсів при здійсненні побічних
лісових користувань і заготівлі другорядних
лісових матеріалів на 2013-2018 роки по
лісогосподарських підприємствах
Житомирської області

Керуючись ст. ст. 15, 38, 40 Закону України „Про охорону навколишнього природного середовища”, ст. 10 Закону України “Про рослинний світ”, ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про податок з доходів фізичних осіб”, ст. 91 Бюджетного кодексу України, ст. 30 Лісового кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів від 13.11.12, обласна рада

 ВИРІШИЛА:

 1. З метою посилення державного контролю в галузі охорони, збереження, раціонального використання лісових ресурсів, невиснажливого здійснення побічних лісових користувань, відновлення природних ресурсів, повного надходження коштів до місцевих бюджетів зборів і податків з доходів суб’єктів підприємницької діяльності та фізичних осіб за здійснення ними побічних лісових користувань та заготівлі другорядних лісових матеріалів, погодити ліміти на використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань і заготівлі другорядних лісових матеріалів на 2013-2018 роки по лісогосподарських підприємствах Житомирської області згідно з додатком.

 2. Контроль за дотриманням використання лімітів покласти на лісову охорону, податкові, природоохоронні та правоохоронні органи.

 3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

 

Голова ради                                                                                    Й.А. Запаловський

Додаток до рішення 1
Додаток до рішення 2
Додаток до рішення 3