• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Протоколи сесій
  • Рік документа: 2018

,

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ПРОТОКОЛ

Шістнадцята сесія                              VІІ скликання

31.05.2018                                           м. Житомир

Усього обрано депутатів – 64

Біля столів реєстрації зареєструвалися 63 депутати

Голова обласної ради Ширма В.В. повідомив, що гімн виконають вихованці Пулинської школи мистецтв.

Голова обласної ради Ширма В.В.нагадав, що депутати, які запізнились на сесію, отримують картку в секретаріаті та реєструються, а після завершення сесії картки потрібно здати відповідальному працівнику управління організаційного забезпечення депутатської діяльності, роботи постійних комісій та фракцій виконавчого апарату обласної ради.

Голова обласної ради Ширма В.В. повідомив, що на сесію запрошені голова та заступники голови облдержадміністрації, голови районних, районних в м.Житомирі рад, міські голови, голови об’єднаних територіальних громад, голови райдержадміністрацій, директори департаментів, начальники відділів апарату та управлінь облдержадміністрації, керівники обласних управлінь, організацій та установ, представники засобів масової інформації.

У роботі сесії беруть участь народні депутати України Мосійчук І.В. та Розенблат Б.С.

Голова обласної ради Ширма В.В. повідомив про кадрові зміни, які відбулися після п’ятнадцятої сесії, а саме:

Ясюнецький Олексій Олексійович призначений заступником голови обласної державної адміністрації;

Щебетов Роман Олегович призначений заступником голови обласної державної адміністрації;

Шатило Олексій Анатолійович призначений керівником апарату облдержадміністрації;

Головою Коростишівської районної державної адміністрації призначений Поліщук В’ячеслав Іванович.

Головою Ружинської районної державної адміністрації призначена Біляк Людмила Олександрівна.

Привітав їх з призначенням і побажав плідної, творчої праці.

Голова обласної ради Ширма В.В. та голова облдержадміністрації Гундич І.П. вручили державні нагороди і відзнаки, а саме:

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм указами Президента України

нагороджено:

ОРДЕНОМ «ЗА МУЖНІСТЬ» ІІІ СТУПЕНЯ

Нетягу Луку Володимировича, бронзового призера ХХІІІ Дефлімпійських ігор із дзюдо

присвоєно почесні звання:

ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

Переходько Катерині Вікторівні, керуючій фермою товариства «Сігнет-Мілк» с. Андрушки Попільнянського району

ЗАСЛУЖЕНИЙ АРТИСТ УКРАЇНИ

Зайченко Світлані Мар’янівні, солістці-вокалістці вокально-інструментального ансамблю «Кредо», м. Житомир

Авраменку Петру Михайловичу, режисерові-постановнику, акторові комунального підприємства «Житомирський академічний     український музично-драматичний театр імені І.А. Кочерги» Житомирської обласної ради

ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ

Дубасенюк Олександрі Антонівні, професорові кафедри педагогіки Житомирського державного університету імені Івана Франка

ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Невмержицького Василя Івановича, директора Житомирського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»

Почесною Грамотою Верховної Ради України нагороджений

Жовтовський Леонід Євдокимович, член громадської організації «Бойове братство Житомирщини»

Грамотою Верховної Ради України нагороджені:

Драган Олександр Миколайович, депутат Баранівської міської ради

Янович Олег Леонідович, командир відділення 9 державної пожежно-рятувальної частини (м.Бердичів) управління ДСНС України у Житомирській області

Венглівський Іван Андрійович, Луківський сільський голова Малинського району

Леськів Богдан Богданович, головний лікар КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради

Зозуля Костянтин Миколайович, завідуючий нейрохірургічним відділенням КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради

Матвійчук Анатолій Іванович, завідуючий кардіохірургічного відділення КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради

Хвелось Сергій Іванович, завідувач пульмонологічного відділення КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради

Відзнакою Житомирської обласної ради «Честь і слава Житомирщини» нагороджено Зозулю Миколу Петровича, депутата обласної ради, головного лікаря Ружинської центральної районної лікарні.

Грамотами Житомирської обласної ради нагороджено:

Дідика Віталія Степановича, головного лікаря обласного протитуберкульозного диспансеру Житомирської обласної ради

Журбенка Павла Юрійовича, головного лікаря комунальної установи «Обласний госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради

Голова обласної ради Ширма В.В. та голова облдержадміністрації Гундич І.П. ще раз привітали нагороджених та побажали їм плідної праці.

Голова обласної ради Ширма В.В. повідомив, що в травні команда Житомирської обласної ради з міні-футболу на чолі з депутатом обласної ради Саківським Валентином Цезаровичем здобула перше місце в обласних фінальних змаганнях дев’ятої обласної спартакіади 2018 року серед збірних команд органів місцевого самоврядування під девізом «Спорт об’єднує всіх в одну команду!».

Депутат Гула Р.М., за погодженням з фракціями, внесла пропозицію ввести до складу секретаріату депутатівКазюка О.В.,Перегуду В.П.,Заруцького В.Т.

ВИРІШИЛИ:      Обрати секретаріат у складі трьох депутатів:

  1. Казюка О.В. (БПП).
  2. Перегуду В.П. (НП).
  3. Заруцького В.Т. (Батьківщина).

(за –58,

проти – 0,

утр. – 0,

не гол. –5)

2. СЛУХАЛИ: Про порядок денний сесії.

Голова обласної ради Ширма В.В. повідомив, що на засіданні президії обласної ради погоджено та пропонується внести на розгляд ради питання, перелік яких роздано депутатам, а саме:

  1. Про затвердження звітів.

         2. Про обласну програму з національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2018-2021 роки.

3. Про внесення змін у рішення обласної ради від 21.12.2017 № 868 «Про програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на        2018 рік».

         4. Про внесення змін до рішення обласної ради від 22.12. 2016 № 425 «Про обласну комплексну програму «Молодь і родина Житомирщини» на 2017-2020 роки».

5. Про внесення змін у Програму підтримки та розвитку об′єктів спільної власності територіальних громад області на 2017-2018 роки.

6. Про внесення змін у рішення обласної ради від 21.12.17 № 923 «Про затвердження кошторису витрат обласного фонду охорони навколишнього середовища на 2018 рік», зі змінами.

7. Про внесення змін у рішення обласної ради від 22.12.2016 №419 «Про регіональну програму інформатизації на 2017-2019 роки», зі змінами.

8. Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік.

9. Про затвердження розпоряджень голови обласної державної адміністрації.

10. Про запити депутатів обласної ради.

11. Про внесення змін у перспективний план формування територій громад Житомирської області.

          Питання комунальної власності:

12. Про призначення директора комунального вищого навчального закладу «Новоград-Волинський медичний коледж»  Житомирської обласної ради.

13. Про призначення директора Житомирського геріатричного пансіонату Житомирської обласної ради.

14. Про переукладення контракту з Юрчаком О.А.

15. Про переукладення контракту з Івасенко Г.М.

16. Про переукладення контракту з Біденком О.В.

17. Про внесення  змін до контракту з головним лікарем Житомирського обласного онкологічного диспансеру Житомирської обласної ради.

18. Про внесення  змін до контракту з директором Житомирського обласного центру еколого-натуралістичної творчості  учнівської молоді Житомирської обласної ради.

19. Про внесення  змін до контракту з директором комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради.

20. Про внесення змін та затвердження Статуту комунального закладу «Бердичівський педагогічний  коледж» Житомирської обласної ради в новій редакції.

21. Про внесення змін та затвердження Статуту комунального закладу «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей» Житомирської обласної ради в новій редакції.

22. Про припинення комунальної установи «Обласний госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради шляхом перетворення.

23. Про зміну назви та затвердження Статуту комунальної установи “Обласний медичний центр з надання спеціалізованої допомоги хворим  на залежності, ВІЛ/СНІД- інфекції та шкірно-венерологічні захворювання” Житомирської обласної ради у новій редакції.

24. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу «Новоград-Волинський медичний коледж» Житомирської обласної ради у новій редакції.

25. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу позашкільної освіти «Житомирська обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Юність» Житомирської обласної ради у новій редакції.

26. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту Житомирської обласної комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби Житомирської обласної ради.

27. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального підприємства «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Житомирської обласної ради.

28. Про надання згоди на передачу нежилої будівлі та об’єктів, що розташовані за адресою: м. Бердичів, вул. Пушкіна, 46, у державну  власність.

29. Про передачу будівлі за адресою: м. Житомир. вул. Пушкінська, 62.

30. Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.