• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

 

trizyb1

Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                   VІІ скликання

від 31.03.16№ 203    

Про уточнення площі та зміну меж
існуючого об’єкта природно-заповідного
фонду місцевого значення

Зі змінами внесеними згідно 
з рішенням обласної ради                      
від 22.12.16 №500

        Відповідно до статті 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», статті 53 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», наказу Державного агентства лісових ресурсів України від 24.01.14 № 23 «Про реорганізацію ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НАРОДИЦЬКИЙ ЛІСГОСП АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ», у зв’язку з реорганізацією державного підприємства «Народицький лісгосп АПК» шляхом приєднання до складу державного підприємства «Народицьке спеціалізоване лісове господарство», враховуючи подання обласної державної адміністрації  від 10.12.15 № 5710/51/2-15 рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього  середовища та    використання   природних   ресурсів    від  18.03.16 , обласна рада

ВИРІШИЛА :

1.    Змінити площу ландшафтного заказника місцевого значення «Древлянський» з 25330,36 га на 40060,04 га.

(пункт зі змінами, внесеними згідно з рішенням  від 22.12.16 №500)

2.    Управлінню екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації розробити, погодити із землекористувачами положення про заказник та передати державному підприємству «Народицьке СЛГ» під охорону з оформленням охоронних зобовязань.
3.    Головному управлінню Держгеокадастру у Житомирській області внести відомості про землі природно-заповідного фонду у державний земельний кадастр та форму статистичної звітності кількісного обліку земель.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

Голова обласної ради                                                                    А. В. Лабунська

Додаток до рішення


trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта  сесія                                                                                     VІІ скликання

від 31.03.16  № 203

Про уточнення площі та зміну меж
існуючого об’єкта природно-заповідного
фонду місцевого значення


Відповідно до статті 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», статті 53 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», наказу Державного агентства лісових ресурсів України від 24.01.14 № 23 «Про реорганізацію ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НАРОДИЦЬКИЙ ЛІСГОСП АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ», у зв’язку з реорганізацією державного підприємства «Народицький лісгосп АПК» шляхом приєднання до складу державного підприємства «Народицьке спеціалізоване лісове господарство», враховуючи подання обласної державної адміністрації  від 10.12.15, 5710/51/2-15 рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від 18.03.16, обласна рада

ВИРІШИЛА :

1. Змінити площу ландшафтного заказника місцевого значення «Древлянський»  з 25330,36 га на 25335,0 га.
2. Управлінню екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації розробити, погодити із землекористувачами положення про заказник та передати державному підприємству «Народицьке СЛГ» під охорону з оформленням охоронних зобов’язань.
3. Головному управлінню Держгеокадастру у Житомирській області внести відомості про землі природно-заповідного фонду у державний земельний кадастр та форму статистичної звітності кількісного обліку земель.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної  ради                                                                        А.В. Лабунська